​Morten Tewes ApS

​Få et nyt badeværelse med professionel renovering

Tænker du på at forny dit badeværelse?

Forestil dig et moderne og stilfuldt badeværelse, der ikke kun øger din boligs værdi, men også forbedrer din daglige livskvalitet. Hos Morten Tewes ApS har jeg specialiseret mig i renovering af badeværelser og opførelse af nye, der sikrer, at dine drømme bliver til virkelighed. Med min forståelse for både æstetik og funktionalitet, skaber jeg rum, der afspejler din personlige stil og overholder alle praktiske behov. Jeg kommer ud til kunder i blandt andet Sorø, Slagelse og Ringsted.

Hvad tilbyder jeg?

Vælger du mig til din opførelse af nyt badeværelse, får du ikke kun en dygtig håndværker, men også en partner, der forstår vigtigheden af klare kommunikationslinjer og gennemsigtighed gennem hele processen.

Min tilgang til renovering af badeværelser er både innovativ og skræddersyet. Jeg forstår, at hvert projekt er unikt, og arbejder derfor tæt sammen med dig for at sikre, at dine specifikke ønsker og behov bliver imødekommet. Som erfaren murer bruger jeg kun de bedste materialer og den nyeste teknologi for at sikre et holdbart og smukt resultat. Jeg er ikke bare ekspert i renovering af badeværelser, men også i opsætning af et helt nyt badeværelse. Jeg stræber efter at opfører badeværelser, der passer perfekt til din og din boligs stil.

Jeg forstår, at et nyt badeværelse er en stor investering, og arbejder derfor hårdt for at sikre, at hver eneste detalje er præcis som du ønsker, så du får mest muligt ud af din investering.

Få et uforpligtende tilbud på en renovering af badeværelse

Er du klar til at tage det første skridt mod dit nye drømmebadeværelse? Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse, og lad mig hjælpe dig med at realisere dine visioner. Jeg står klar til at guide dig gennem hver fase af processen, fra design til færdiggørelse. Jeg ser frem til at høre fra dig.​

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Morten Tewes ApS

Præstehøjen 4, 4872 Idestrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 40099921

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 27 28 03

E-mail: info@mortentewes.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket